- Лікарю, дайте мені надію. - Без проблем. Воля вмираючого - закон. Я вчора купив собі їжачка, сьогодні він помер, лікарі говорять – від старості. Звичайно, був би молодий, він би від тролейбуса встиг втекти. Хлопець з армії присилає додому гранату. - Бабуся, якщо ти смикнеш за це колечко, то я одержу 3 дні відпустки…
— Добрий день, а можна дівчинку на синхронне плавання записати? — Звичайно, у нас якраз одна втопилась! Юнак приємної зовнішності бажає познайомитися з дівчиною. Про себе: не п'ю, не палю, не виражаюся, не їм, не дихаю. Фотографію можна побачити на цвинтарі. - У вас болять зуби? Ламає кістки? Крутить суглоби? Скажіть, де гроші, і все відразу закінчиться! Чоловік купує квартиру і питає: - А це тиха квартира? - Дуже тиха! Попереднього власника застрілили, то ніхто навіть і не почув! Лікар заходить в палату і розглядає кардіограму хворого. - Так, добре... Та-а-ак... Мда... Ого!.. Ну-ну!... Скільки вам років хворий? - Та скоро 60 буде. - Ні!!! Не буде!!!
- Жора, вчора я бачив, що біля будинку, де живе ваша теща, стояв катафалк. Вас що, можна привітати? - Ой, про що ви! У цьому будинку триста квартир, це така лотерея.